29 Kurz Vařeni | ENRIQUE GARCÍA "El Romero" | Paella Valenciana | 29.6. 10:00-13:00
Místo konání
Lidická 50, Brno
Počet rezervovaných míst / Celkový počet míst
8 / 10
29.6. | 10:00 – 13:00 |
Kde: Terasa
Počet účastníků v každém kurzu: minimálně 4 osoby, maximálně 10 osob
Délka kurzu: 3 hodiny
Deadline pro přihlášení: 24. 6. 2019
V případě dotazu se obraťte na: info@elromero.cz
Kurz PAELLA VALENCIANA
Exkluzivní kurz vaření “PAELLA VALENCIANA” s šéfkuchařem Enrique Garcíou.
PRESENTACE Enriqueho: Moje gastronomie se vyznačuje kombinací andaluské tradice s chutnou a zdravou středomořskou kuchyní. U vaření nedělám kompromisy a používám kvalitní ingredience. Mým nejlepším přítelem je extra panenský olivový olej z Andalusie, který rád přezdívám tekutým zlatem.
Muj projekt: EL ROMERO: elromero.cz (facebook / instagram)
Specializuji se na přípravu paelly, tapas a také profesionálně krájím španělskou šunku seranno.
Enrique provozuje své slavné paelly od roku 2015 v České republice. V této době se mu podařilo zviditelnit toto vynikající jídlo tradiční španělské kuchyně pro tisíce lidí v České republice. Například v roce 2018 vařil více než 5000 porcí různých druhů paelly.
Enrique je navíc od roku 2017 šéfkuchařem vybraným španělským velvyslanectvím v Praze pro projekt „Kurz spanelske gastronomie na ceskyh odbornyh skolach“, který se koná každoročně v několika městech země.
Vytváření autentické kvality paella není snadné, potřebujete nějaké triky a techniky, které budou podstatou tohoto kurzu.
Čekáme na vás s úsměvem a sklenkou španělského vína!
SALUD!
Rezervace
Rezervace jsou uzavřeny.